Diensten

Ondertussen weet je dat schrijven, communicatie en taal synoniemen zijn voor LoCo. En ik wil jou als ondernemer helpen. Meer klanten aantrekken? Met een nieuwe website? Nieuwe content voor je socials? E-mailmarketing? Vertalingen? En dat allemaal vanuit jouw unieke verhaal?


Veel vragen, inderdaad. En toch maar één antwoord: LoCo.

Green Typewriter

Copywriting

Bezoekers worden trouwe klanten

Niets is zo hatelijk als gepassioneerd zijn, en potentiële klanten er niet van overtuigen, toch? Als ondernemer zijn we vaak zo vol van ons product of dienst, maar we vergeten dat dat voor prospects niet zo vanzelfsprekend is.


Met overtuigende copy tover je bezoekers om in trouwe klanten. Ik schrijf niet het zoveelste ‘gladde paling-verkoopspraatje’. Maar wel een heldere, sprekende boodschap die jouw stem, jouw missie en jouw meerwaarde belichaamt. Uiteraard SEO-proof.


Of het nu je website, je sociale media, een blog of nieuwsbrief is, ik vertaal jouw missie met mijn woorden … en die van jouw doelpubliek.


Klik op ‘Contact’ voor een vrijblijvende offerte.

Tekstrevisie en - redactie

Taalcoaching van A tot Z ... letterlijk

Geef toe. Teksten in belabberd Nederlands of Engels doen jouw ogen bloeden. Je wilt vast niet dat dat jouw klanten overkomt. Wist je dat teksten met (spel)fouten nefast zijn voor je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid?


Reden genoeg om beroep te doen op een extra paar arendsogen. LoCo reviseert, redigeert en proefleest al jouw teksten met plezier.

Zo krijg jij de expertstatus die je verdient!

Klik op 'Contact' voor een vrijblijvende offerte.

Man at Desk
trans-la-tion

Vertaler

Want geen twee talen zijn hetzelfde

Sommige vertalers vertalen, anderen hertalen. LoCo behoort tot die tweede categorie.


Het succes van een vertaling hangt niet alleen af van de inhoud, maar ook of hij is afgestemd op het doelpubliek en de juiste boodschap overbrengt.


Een activistische Engelse tekst die in het Nederlands leest als de handleiding van een wasmachine? Daar doen we niet aan mee.


Klik op ‘Contact’ voor een vrijblijvende offerte.