Gratis Strategiesessie

Ontdek hoe jouw copy en content op een eenvoudige manier klantmagnetisch worden.

Voor wie is deze sessie?

Je bent een succesvolle en ambitieuze onderneemster met een eigen aanbod. Je hebt al heel wat bereikt, maar voelt het verlangen branden om dat niveau hoger te schakelen.

Jij hoort niet meer bij de middenmoot. Nee, jij wilt nummer 1 zijn. En je beseft dat middelmatige copy, content en communicatie niet in dat plaatje passen. Alleen: het moet eenvoudig zijn én authentiek aanvoelen. Want glibberige verkoopspraatjes? Daar heb jij een bloedhekel aan. En: jouw tijd is geld waard.

Daar help ik je graag bij. In de gratis strategiesessie denk ik met je mee hoe premium copy jou helpt om premium klanten aan te trekken die nu net buiten handbereik lijken.
En hoe jij je op een eenvoudige manier onderscheidt van de massa.
Want jij ... jij steekt daar met kop en schouders bovenuit.

Zo doen we 't

Vul de vragenlijst in, zo bereid ik ons gesprek tot in de puntjes voor. Hou je vooral niet in: dit draait om jou, niet om mij. Het gesprek loopt via Zoom en duurt zo'n 45 minuten.

Op een schaal van 1-10, hoe belangrijk is het voor jou om een niveau hoger te schakelen met je content én dus je bedrijf?
Je trekt meer droomklanten aan, haalt meer plezier uit je werk, verdient meer én verhoogt je levenskwaliteit. Hoeveel is die investering jou waard?

Bedankt voor je bericht! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met enkele datavoorstellen!

LaureOomens-0345-bewerkt_edited.jpg