unnamed.jpeg

Wie ben ik?

De glimlach achter LoCo

Hé, jij! Ik ben Laure, het gezicht en de glimlach achter LoCo. 

Ik geloof met hart en ziel dat ondernemers meer tijd voor zichzelf verdienen. Om te doen wat ze graag doen. Om te genieten van hun ondernemerschap. 

Rondom mij zie ik zoveel ambitieuze impactmakers met prachtige verhalen die amper verteld worden omdat ze vastzitten in de dagelijkse ratrace.

Enter: LoCo

Door jouw verhaal te vertellen of te vertalen, neem ik je een grote zorg uit handen. Waardoor jij meer tijd krijgt om te doen wat je écht wil doen. Om te groeien. Om te proeven van de wereld. Om gewoon helemaal jezelf te zijn.

Meet LoCo

Schrijven! Niets doet mijn hart sneller slaan (behalve pindakaas dan misschien, oeps). Als mijn moeder niet anders zou beweren, zou ik bijna geloven dat ik met een pen in mijn handen ter wereld ben gekomen. Kortverhalen, grappige toneeltjes op kerstavond, rijmpjes met mijn opa, noem maar op.


In 2016 studeerde ik aan de KU Leuven af in het postgraduaat conferentietolken Engels en Russisch. Ik startte mijn carrière bij een multinational waar communicatie centraal stond. Daar zag ik hoe andere ondernemers-klanten worstelden om gezien te worden. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en waagde ik de sprong. Ik besloot mijn talent en creativiteit in te zetten voor andere ondernemers.


En zo zag LoCo het levenslicht. En eerlijk? Dat was de beste beslissing ooit.


Klik op de knop hieronder en ontdek hoe ik jou kan helpen bij je tekstuele avonturen. Nog niet helemaal overtuigd? Lees wat klanten zeggen en hoe tevreden zij zijn.