Wie ben ik?

De glimlach achter LoCo

unnamed_edited_edited.jpg

Hé, jij! Ik ben Laure, het gezicht en de glimlach achter LoCo. Voor mijn passie voor schrijven en communicatie ook jouw hart in vuur en vlam zet, stel ik me graag even voor.


Schrijven! Niets doet mijn hart sneller slaan (behalve pindakaas dan misschien, oeps). Als mijn moeder niet anders zou beweren, zou ik bijna geloven dat ik met een pen in mijn handen ter wereld ben gekomen. Kortverhalen, grappige toneeltjes op kerstavond, rijmpjes met mijn opa, noem maar op.


In 2016 studeerde ik aan de KU Leuven af in het postgraduaat conferentietolken Engels en Russisch. Ik startte mijn carrière bij een multinational waar communicatie centraal stond. Maar mijn honger naar schrijven en content creëren? Die raakte niet gestild. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en waagde ik de sprong. Ik besloot mijn talent en creativiteit in te zetten voor andere ondernemers.


En zo zag LoCo het levenslicht. Nu help ik andere ondernemers hun verhaal te vertellen, klanten warm te maken en hun business naar een hoger niveau te tillen. En eerlijk? Dat was de beste beslissing ooit.


Klik op ‘Diensten’ in het menu om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij je tekstuele avonturen. Nog niet helemaal overtuigd? Lees wat klanten zeggen en hoe tevreden zij zijn.