top of page
Schermafbeelding 2022-06-08 om 10.00.22.png

Zoveel impact!
Laure deed me nadenken door de juiste vragen te stellen. Over sleutelen aan mijn aanbod, mindset, (beetje) afstand leren nemen van mijn perfectionisme en de juiste klanten aantrekken.
Hoe ik mijn eigen teksten kan verbeteren met ontzettend sterke tips en hoe ik die ook kan toepassen voor mijn klanten.
Merci Laure voor zoveel nieuwe inzichten en de nodige sjotten onder mijn gat!

Cindy Jerusalem - Social Media Coach

Schermafbeelding 2022-06-08 om 10.00.06.png

Af en toe moet je in jezelf en je kennis investeren. Laure neemt tijd om je te leren kennen en om te ontdekken waar jouw behoeften liggen. Het coachingstraject is zo persoonlijk, dat het van onschatbare waarde is. Je leert ontzettend veel nieuwe dingen van iemand die écht weet waar ze mee bezig is.

Sydney Truyens - Digital Marketeer

JUSTINESEYNHAEVE_EDIT2_21-scaled-e1611844513469.jpeg

Ik kan enkel maar enthousiast zijn over Laure. Ze begrijpt wie ik ben, wat ik doe én kan het dan nog eens goed onder woorden brengen. Daarnaast is ze ook stipt, open-minded en durft ze eerlijk zijn over de kladversies die ik doorstuur.
Elke onderneemster die meer tijd voor zichzelf en haar business wil, maar toch sterke copy wilt, heeft een Laure nodig.

Justine Seynhaeve - Business Coach

Schermafbeelding 2021-09-08 om 09.15.50.png

Ik ben echt zoooo content! Ik sta echt versteld hoe jij uit al mijn gebrabbel de essentie hebt gehaald, zonder dat ik zelf wist wat mijn punt was dat ik wou maken!

Céline De Roeck - Lanceerstrateeg

Schermafbeelding 2022-02-16 om 06.44.32.png

Je beschikt duidelijk over een schat aan kennis. En je deelt deze op een leuke, toegankelijke manier. Zelfs SEO werd plots iets om naar uit te kijken om mee aan de slag te gaan! Je past de voorbeelden en tips aan aan de deelnemer, wat super waardevol is. Je bent benaderbaar en bereikbaar. Ik heb veel gehad aan je feedback op mijn IG posts. Je bent top! Laure geeft coaching op maat. Met tips en advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Niet twijfelen, gewoon doen!

Reitske Bosschem - Vertaler

bottom of page