top of page

Partners van LoCo

Ambitieus, bold en 100% zichzelf. Die waarden typeren niet alleen mij, ook de partners met wie ik werk. Stuk voor stuk female founders die samen met jou the extra mile gaan om impact te maken.

Alpha Legal Creatives Logo

Alpha Legal Creatives

Je merk van a tot z uitbouwen? Dat doe je met Alpha Legal Creatives.

Een team van creatives werkt samen met een team van juristen om ervoor te zorgen dat zowel je logo, website, copywriting, social media en alle juridische verplichtingen ready to go zijn voor je start als ondernemer.


Naast de algemene voorwaarden, geheimhoudingsclausules en contracten kun je bij Alpha je merknaam, logo en concept beschermen tegen plagiaat. Op deze manier voorkom je dat anderen aan de slag gaan met je idee, project en business- en/of artiestennaam!

Clouds of Mila Logo

Clouds of Mila

Je hebt ooit die accounts aangemaakt op Facebook en Instagram, maar geen flauw idee hoe het nu verder moet? Laat die creativiteit maar aan Clouds of Mila over. We beloven geen mirakels, maar we maken wel het verschil voor jouw bedrijf!

Of je nu een start-up of een stevige kmo bent, Clouds of Mila staat voor je klaar! Op een betaalbare manier je social media marketing naar een hoger niveau tillen, daarvoor zit je goed bij ons!

bottom of page