top of page
  • Foto van schrijverLoCo

Het meest cringeworthy cadeau ooit...

Had jij wilde plannen met Valentijn dit jaar? Wij niet, wij vieren elke dag de liefde (ofzoiets 😉).

Tijdens m’n middagwandelingetje die dag dacht ik plots terug aan alle cadeautjes die ik vorige liefjes had gegeven.


Zo schreef ik ooit een liefdesliedje voor een van m’n veroveringen. #hopelessromantic

Geen idee of het aan mijn gitaar- of zangkunsten lag, maar die relatie bloedde in elk geval kort daarna dood… 💔


Het meest cringeworthy moment? Dat was ongetwijfeld ergens in het derde middelbaar, op een verjaardagsfeestje. Joris heette hij. Blonde krullen, een hemelsbrede glimlach en een aandoenlijke zelfzekerheid die vele ouders toen als arrogant bestempelden.


Ik was… smitten. En… erop gebrand om hem duidelijk te maken dat ik het perfecte vriendinnetje zou zijn.


Dus kocht ik een beer. Zo’n klein Me-To-You-beertje met een rood hart in z’n grijze pootjes. Ik weet niet of jij ze nog kent, maar toen waren ze het van het. #coolkid


Ik vraag me nog altijd af waarom mijn mama me nooit heeft tegengehouden. Want zeg nu zelf: een kleffe beer cadeau doen aan een ongeïnteresseerde jongen in de ultieme poging hem voor je te winnen? Recipe for heartbreak, mensen! 😱


Zo eindigde het inderdaad: pijnlijk. In het bijzijn van al mijn klasgenootjes gaf ik hem die beer. Zenuwachtig grimassend schudde hij zijn hoofd en deed hij een paar passen achteruit. Ik zal de paniekerige blik in zijn ogen nooit vergeten toen hij de beer die ik halsstarrig in zijn handen probeerde te duwen, maar niet wou aannemen. 😰

Wiens paniekerige blik je ook niet zal vergeten? Die van je klanten wanneer jij op sociale media blijft roepen “Koop van mij!” en “Koop nu of je mist de deal van je leven!”

Wees niet zo desperate als mijn 14-jarige zelf, my dear.😉


Als high-end onderneemster moet je marketing van een ander niveau zijn om de juiste klanten verliefd op je te laten worden.

Dieper.

Persoonlijker.

Onbeschaamd jezelf.

😍


Hoe je dat dan doet? Dat leer ik je in ‘Content met Impact’.

Vraag via de link je meteen jouw gratis gesprek aan.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page